Kaj čaka člansko ekipo po prostem vikendu?

Nogometaši Brinja so ta konec tedna izkoristili za počitek in regeneracijo. Do nadaljevanja prvenstva je še manj kot mesec dni, saj je prva tekma spomladanskega dela na sporedu 5. marca, ko se bodo pomerili z Rogaško, ki je trenutno na prvem mestu.


Po soboti in nedelji brez klubskih obveznosti varovance Gorana Markovića čaka teden, v katerem bodo na sporedu kar štiri pripravljalne tekme. Prvo bodo odigrali že v torek, ko se bodo na domačem igrišču ob pomerili z Vrhniko. Članom se bodo na srečanju pridružili tudi nekateri nogometaši mladinske selekcije, ki bodo dobili priložnost za pridobivanje izkušenj na članskem nivoju. V sredo se bodo pomerili nogometaši Brinja odpravili na Primorsko, kjer se bodo pomerili s Koprom. Obračun s prvoligašem bo zagotovo pravi test za modro-rumene.


Konec tedna bo povsem nogometno obarvan. V soboto bodo v Grosuplju gostovali nogometaši Tolmina, ki tekmujejo v tretji ligi, v nedeljo pa bo ekipa Brinja odigrala tekmo v Ljubljani. Pomerili se bodo z Ilirijo, ki je jesenski del prvenstva zaključila na 4. mestu.


Poleg številnih tekem bodo igralci Brinja opravili tudi tri treninge. Pred člansko ekipo je torej pester teden, ki ga bodo maksimalno izkoristili.