Po zmagi v Biljah se lažje diha

VITANEST BILJE : BRINJE GROSUPLJE 0 : 1
Anže Pucihar(80')

Brinje Grosuplje v Biljah nadgradil serijo uspešnih tekem.

Brinje Grosuplje je ujelo serijo pozitivnih rezultatov. Zahtevno gostovanje v Biljah je v 80. minuti odločil Anže Pucihar s svojim prvim drugoligaškim zadetkom. To je je bila druga zaporedna zmaga grosupeljskih nogometašev, ki so še drugič zapored svojo mrežo ohranili nedotaknejeno.
Po tekmi je eden najbolj standardnih nogometašev udarne enajsterice Al Mahič povedal: "Današnja tekma je bila taktično težka, vendar smo ostali zbrani in domov odnesli vse tri točke. Zadovoljni smo s ponovnim 'clean sheetom', ki je glavni cilj za uspešno tekmo. Naša največja želja pa je pozitivni niz rezultatov do jesenskega premora. "

Trener Goran Marković pa je dodal: "Za nas pomembna zmaga, saj smo se s tem priključili ostalim ekipam. Mogoče sama tekma na oko ni bila kvalitetna, ampak z vidika pomembnosti vseeno pohvala fantom, da so vztrajali pri naših zahtevah. Sedaj nas pozitivna serija ne sme zavesti in misliti, da bo kaj lažje, šele sedaj nas čakajo štiri zahtevne tekme, kjer si želimo še naprej ostati neporaženi. Že naslednji teden proti zelo dobri ekipi Primorja, ki imajo individualno zelo kvalitetno ekipo, ob tem pa vabim še vse privržence nogometa na otvoritev naše nove pridobitve - tribune. "

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

Prihodnjo soboto bo v Grosupljem velik dogodek, ko bo slavnostno odprta nova pridobitev ob glavnem igrišču, tribuna za 500 gledalcev. Vsekakor so zadnje predstave nogometašev, ki so v zadnjih treh tekmah osvojili 7 prvenstvenih točk, izvrstno povabilo za obisk sobotne tekme. Vabljeni.