Za prvo domačo zmago v Grosupljem padel Dob

BRINJE GROSUPLJE : ROLTEK DOB 2 : 0
Denis Boh(21'), Milan Đajič(92')

Brinje Grosuplje do prve domače prvenstvene zmage.

Zelo dobra igra v prvem polčasu je bila kronana z zadetkom kapetana Denisa Boha za vodstvo Brinja z 1:0. Igra je bila v prvem polčasu popolnoma v kontroli nogometašev Brinja Grosuple, ki gostom niso omogočili nikakršnih priložnosti za zadetek.
V drugem polčasu so se zaradi naliva drastično spremenile razmere na igralni površini. V razmerah na meji regularnosti so se bolje znašli domačli nogometaši. V zaključku tekme je Milan Đajič s svojimi izkušnjami izkoristil situacijo, ki se je ponudila in s svojim četrtim prvenstvenem zadetkom odločil zmagovalca tekme .

Po tekmi je bil zadovoljen tudi domači strateg Goran Marković, ki je povedal: "Fantom čestitke za prvo domačo zmago, predvsem pa me veseli na kakšen način smo do nje prišli. Prvi polčas smo vztrajali pri našem načinu igre, čeprav smo imeli kar nekaj situacij, da bi prišli do boljših priložnosti, nam je vedno zmanjkala še ena podaja ali pa konkretnejši strel. Ko smo zadeli smo tekmo skontrolirali do konca polčasa. V drugem polčasu pa so nas pričakali zopet pogoji na meji regularnosti, tako da smo se prilagodili in na koncu zmago potrdili. Upam, da nam bo ta zmaga vlila dodatno samozavest zabzadnjih 5 tekem, da poizkušamo isplavati iz cone izpada. Je pa ta zmaga namenjena tudi vsem ostalim v klubu, v prvi vrsti predsedniku in ostalim podpornikom, ki se trudijo iz dneva v dan za najboljše možne pogoje, da lahko igramo na tem nivoju, še posebaj če se vsi zavedamo s kakšnim finančnim okvirjem delujemo kot klub."

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

Prihodnji teden, v soboto, nogometaši Brinja Grosuplje gostujejo v Biljah.