Starejši dečki U-15 v tekmi preobratov v Ajdovščini do točke

PRIMORJE : BRINJE GROSUPLJE 3:3
Natan Emanuel Skomina(5'-11m, 57', 72'-11m); Nikolaj Lazarević(38'-11m), Maks Ljubenović(48'), Eso Hankušić(79')

Starejši dečki U-15 so v 1.SNL U-15 zahod v tekmi preobratov v Ajdovščini igrali neodločeno.

Po hitrem vodstvu domačih nogometašev, so Grosupeljčani izid do konca prvega polčasa uspeli izenačiti, iz kazenskega strela je bil uspešen Nikolaj Lazarević. Tudi nadaljevanje igre v drugi polovici igre je pripadlo nogometašem Brinja Grosuplje, ki so z zadetkom Maksa Ljubenoviča prišli do vodstva z 1:2. Toda v nadaljevanju igre so z dvema zadekoma vodstvo ponovno prevzeli domači nogometaši. V zaključku tekme je Eso Hankušić zadel za izenačenje rezultata na 3:3, kar je bil tudi končni rezultat tekme.

Trener Urban Žohar je po tekmi povedal: "Začetek tekme se ni odvijal po naših željah. Če smo v preteklih tekmah kontrolirali potek tekme in provocirali napake nasprotnika, smo v začetku te tekme dopustili preveč prostora in časa nasprotniku, kar nas je takoj tudi kaznovalo. V nadaljevanju smo uspeli vzpostaviti kontrolo, vendar je do tedaj škoda že bila narejena in ekipa iz Ajdovščine se je počutila samozavestno, mi pa malce nervozno. To se je poznalo v zaključku akcij, kjer smo spet bili preveč neučinkoviti. V drugem polčasu smo se uspeli umiriti, vendar so zapravljene priložnosti ohranile nasprotnika pri življenju. Na roko nam ni šel sodniški kriterij, vendar to za nas ne sme in ne more biti izgovor. Na takšnih tekmah bo v prvi vrsti potrebno poiskati pravo motivacije in pokazati spoštovanje do nasprotnika. V zaključku tekme smo iskali zadetek za vodstvo, vendar je za kaj več zmanjkalo časa."

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

V naslednjem krogu bodo nogometaši Brinja Grosuplje na domačem igrišču v sobotnem dopoldnevu gostili Olimpijo Ljubljana.