3.SNL> Brinje ne popušča, z zmago iz Tolmina

TKK TOLMIN : BRINJE GROSUPLJE 0 : 1
Al Mahič(34')

Razmočeno igrišče, dež in sneg so zaznomovali tekmo 19. kroga 3.SNL zahod med TKK Tolmin in Brinjem Grosuplje.

Kljub zahtevnim razmeram, pa sta se moštvi pokazali v izvrstni luči. Zahtevne razmere niso preprečile visokega ritma igre. Obe ekipi sta od uvodnega piska glavnega sodnika nakazali, da ju ne zanima popolnoma nič drugega, kakor zmaga.
Iz obeh strani so se vrtsile priložnosti, a blestela sta vratarja obeh ekip. Zadetek, ki je odločil tekmo je v 34. minuti dosegel Al Mahič. V nadaljevanju sta obe ekipi imeli svoje priložnosti, ki pa so ostale neizkoriščene.

Po tekmi je trener Goran Marković povedal: "Zahtevna tekma in pomembna zmaga. Fantom čestitke za odigrano tekmo v izjemno težkih pogojih. Na koncu lahko rečemo, da smo bili ravno za ta en gol boljši nasprotnik. Ustvarili smo si lepo število priložnosti, tudi za kakšen zadetek več. So se pa tudi domačini predstavili v zelo kvalitetni luči in imeli so svoje priložnosti. Ob tem je potrebno omeniti, da do današnje tekme doma spoloh še niso bili poraženi. Časa za veselje ne bo veliko, saj v soboto pričakujemo novo domačo tekmo proti ekipi Slovana. Mogoče pridejo sedaj na vrsto "lažji" nasprotniki, vendar temu še zdaleč ni tako. Najtežje so tekme, na katerih vsi pričakujejo nove tri točke že vnaprej. V preteklosti so se nam že "dogajale" takšne tekme, zato je potrebno ostati miren, najprej narediti dobro pripravo med tednom, potem pa bomo videli kaj in kako naprej. Na koncu še zahvala navijačem, da so nas spremljali v mrzlem vremenu in hkrati že vabimo na novo domačo tekmo v soboto ob 17.00."

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

Z zmago v Tolminu so se nogometaši Brinja Grosuplje še utrdili na prvem mestu prvenstvene lestvice 3.SNL zahod. Sedaj imajo pred drugo uvrščeno Izolo 7 točk naskoka.

Že prihodnji vikend sledi nova "najpomembnejša" tekma, na kateri bo potrebno potrditi tri točke iz tokratnega gostovanja.

Vabimo Vas, da v soboto 16.04.2022 ob 17. uri v Športnem parku Brinje Grosuplje s svojo prisotnostjo podprete nogometaše Brinja Grosuplje. Poskrbljeno bo tudi za hrano in pijačo. VABLJENI.

Video posnetek tekme (opravičujemo se, ker so nam tehnične težave s strojno opremo, prepečile neposredni prenos uvodnih 20 minut tekme):