3.SNL> Z zmago v Škofji Loki utrdili vodstvo na lestvici

Zaradi vremenskih razmer prestavljena tekma 18. kroga 3.SNL zahod se je končala po željah grosupeljskih nogometašev.

Brinje Grosuplje je v Škofjo Loko, kljub odigrani tekmi manj, kot vodilno moštvo lige. Domači nogometaši so pol ure igre dobro branili svoja vrata, potem pa je Adnan Abdić z izjemnim zadetkom Brinje Grosuplje povedel v vodstvo z 0:1, kar je bil tudi končni rezultat prvega polčasa.
Ajdin Dergić in Milan Đajič sta v uvodnih minutah nadaljevanja igre v drugem polčasa zatrla vse upe Škofjeločanov za končni uspeh. V razmaku treh minut je bilo tako že 0:3 za grosupeljske nogometaše. V nadaljevanju so nogometaši Brinja Grosuplje brez težav nadzorovali potek tekme in jo mirno pripeljali do pomembne zmaga za utrditev vodstva na lestvici 3.SNL zahod.

Po tekmi je pomočnik trenerja Urban Žohar povedal "Za nami je izredno zahtevno gostovanje v Škofji Loki. Pohvale domačinom, ki so se pokazali kot zelo žilav nasprotnik. Na začetku srečanja smo imeli težave z zadrževanjem posesti visoko na nasprotni polovici, vendar smo uspeli ustvarjati pritisk preko prehodov. Ključen moment tekme je bil Abdićev gol, ki nas je v pravem trenutku nagradil. V nadaljevanju smo tako bistveno lažje ustvarjali nevarne situacije. V drugem polčasu smo zadeli dva hitra gola ter s tem uspeli umiriti tekmo. Vse pohvale fantom, ki nadaljujejo uspešen niz rezultatov. Veliko časa za veselje ne bo, saj smo z mislimi že usmerjeni v sobotni derbi v Tolminu."

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

V soboto sledi derbi prvo in drugo uvrščenih ekip. Tekma v Tolminu se bo pričela ob 16. uri, predvidoma tudi z našim neposrednim video prenosom na našem YT kanalu.