Naši najmlajši nogometaši tudi med počitnicami ne pozabijo na nogomet

Za tiste, ki se niso odpravili od doma na smučanje ali kakšne druge aktivnosti, smo oba vikenda počitnic pripravili igralni dan v nedeljo popoldne.

Nogometaši U7, U8 in U9 ter otroci ki obiskujejo nogometne krožke, ki jih vodijo klubski trenerji na osmih osnovnih šolah, so uživali v toplem sončnem vremenu, sproščenem vzdušju in prijateljskem merjenju nogometnih moči.

Te vrste aktivnosti se nam zdijo precej primernejše od obiska dvoranskih turnirjev, glede na trenutni standard organizacij, ko otroci v 5-6 urah odigrajo 3 ali 4 tekme po 12 minut. Tukaj lahko v bližini doma pripravimo kratko uro in pol dolgo aktivnost na več igirščih, kjer nogometaši praktično ne počivajo in izkoristijo vsako sekundo v igrah 3-3 ali 4-4, so veliko pri žogi in pade ogromno golov. Na koncu obvelja načelo "zapomnimo si samo tiste gole, ki jih mi zabijemo" in vsi gremo lahko domov zadovoljni. Aktivnost je dobrodošel dodatek treningom, kjre velikokrat zmanjka prostora in časa za prosto igro, tako da se še nekajkrat v tej sezoni vidimo na igriščih NK Brinje Grosuplje!