Kadeti do 14. minute odločili zmagovalca

NK BRINJE GROSUPLJE : MNK ELTA IZOLA 4 : 0 (4:0)
Bajrektarević 2x, Pogorelec, Zaletel Černoš;

V 2. krogu na gostovanju v Izoli so Grosupeljčani imeli nemalo težav v igri, tokrat pa so že od prve minute pokazali popolnoma drugačen obraz

. Odlično so odprli tekmo in že v prvih petnajstih minutah igre odločili zmagovalca, ko so se kar tri akcije zaključile z žogo v mreži Izole. V nadaljevanju so popolnoma prevladovali in tik pred koncem prvega polčasa še enkrat zadeli.
Drugi polčas ni bil tako navdušujoč. Gostje sicer niso uspeli zatresti grosupeljske mreže, prav tako pa je mirovala mreža Primorcev.
S pristopom igralcev je bil le delno zadovoljen trener Borut Antončič: "Po današnji predstavi smo lahko zadovoljni le s prvim delom, v nadaljevanju pa fantje niso izpolnili pričakovanj. Že v uvodu je bilo zaznati, da bomo danes gledali bolj enosmeren promet, saj smo takoj prevzeli pobudo in igro preselili na nasprotnikovo polovico. Sledila sta hitra dva zadetka, ki sta praktično že odločila zmagovalca. V nadaljevanju polčasa smo vodstvo podvojili, ob tem pa si ustvarili še nekaj priložnosti za zadetek. Če smo lahko zadovoljni z igro v prvem delu, pa to ne velja za drugi polčas. Kljub terenski premoči, smo bili premalo zbrani v zaključkih akcij, igra ni bila tekoča, prav tako je padel nivo odgovornosti v fazi branjenja. Kljub zmagi, se ne smemo zadovoljiti s prikazanim in si takšnega nihanja enostavno ne smemo dovoliti, saj so pred nami tekme v katerih bo takšen način nedopusten."
V nedeljo 22.11.2017 sledi derbi z vodilno Ilirijo v Ljubljani. To bo pravi prvenstveni derbi, ki zna odločiti tudi jesenskega prvaka 2.SKL zahod. Tekma se bo na stadionu Ilirije pričela ob 13. uri.(gr)

Foto: Boštjan Brüfach