S klubskim piknikom dali slovo sezoni 2021/2022

V prihodnjih dneh bo še nekaj nogomnetnih aktivnosti, tudi udeležba na turnirju v Budimpešti, kljub temu pa smo se v petek na tradicionalnem klubskem druženju poslovili od izjemno uspešne sezone 2021/2022.

Ob predstavitvi dosežkov minule sezone, hrani in pijači, je bil osrednji dogodek turnir "Glasni z razlogom", na katerem so med sezono najbolj zvesti navijači postali igralci, igralci, pa njihovi najglasnejši navijači.

Turnir staršev ima že lepo tradicijo. Namenjen je zabavi in druženju, najbolj pa v nogometnih tekmah staršev, uživajo njihovi otroci. To so bile prave turnirske tekme, s čustvenim nabojem, a vse v športnih mejah in fair playu. Turnirja se je udeležilo kar 12 ekip, zanesljivo so zmagali starši selekcije U-8 (letnik otrok 2014), za katero so igrali kar trije nekdanji igralci članskega moštva Nogometnega kluba Brinje, ki so zasluženo dvignili prehodni pokal.

Svoje nogometno znanje so predstavili tudi državni prvaki kadeti U-17 in ekipa trenerjev, ki so se pomerili v medsebojni tekmi.

Sledil je še najbolj sladek del večera s slavnostno torto, ki jo je prisotnim postregel kar predsednik kluba Andraž Zrnec.

Za večino sledijo kratke počitnice, za klubsko operativo pa zahtevni tedni v pripravah na prvo drugoligaško sezono, ki se prične 30.07.2022.