3.SNL> Bunker Škofje Loke razbit s 4:0

BRINJE GROSUPLJE : AROL ŠKOFJA LOKA 4 : 0 (0:0)
Rok Šporar(48'), Kevin Tomšič(64', 68'), Gregor Dorniž(84')

Nogometaši Brinja še drugiš letos na domačem igrišču zabili 4 gole.

Gostje so v grosuplje prišli brez napadalnih apetitov. Njihov Bunker je prvi polčas zdržal vse napade domačinov.

V drugem polčasu je po kotu za vodstvo Brinja hitro zadel Rok Šporar in s tem odprl gostujočo obrambo, ki ni več mogla slediti napadalcem Brinja. V nadaljevanju je dvakrat zadel Kevin Tomšič, en zadetek pa je prispeval Gregor Dorniž za visoko zmaga 4:0.

Po tekmi je trener Goran Markovič povedal: "Še ena domača prepričljiva zmaga proti ekipi Loke. Skozi celotno tekmo smo gledali igro na en gol, kjer se je čakal prvi gol. Ko nam je uspelo prvič zadeti je bilo vse lažje in do konca smo uspeli še trikrat zadeti. Kljub zmagi je še vedno preveč nihanj znotraj tekme, ki jih bo potrebno skozi naslednje tekme odpravljati."

Postava NK Brinje Grosuplje: Ožbej Kisovec, Žan Hudin, Al Mahić, Domen Klančnik, Ajdin Dergić, Kevin Tomšič, Rok Šporar, Jan Kovač, Peter Luštek, Nejc Pušnik, Denis Boh. Rezervni igralci: Anže Šparovec, Maj Božič, Gregor Dorniž, Jan Keržič, Jan Jančigaj, Damis Šabić. Trener: Goran Markovič.

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

Brinje Grosuplje zaseda 5. mesto na prvenstveni lestvici 3.SNL zahod. Prihodnji vikend sledi še ena domača tekma. V Grosuplje prihaja drugo uvrščeni TKK Tolmin. Tekma bo v nedeljo ob 16:30 v Športnem parku Brinje.

Video posnetek 1. polčasa:

Video posnetek 2. polčasa: