Mladinci U-19 odlično štartali v novo prvenstvo

Po treh odigranih prvenstvenih krogih brez poraza, imajo mladinci na svojem kontu 7 točk in s tekmo manj od vodilnega moštva lige zasedajo tretje mesto na prvenstveni lestvici 1.SML EON NEXTGEN LIGE.

Že zaradi oddaljenosti zahtevno gostovanje pri lendavski Nafti je bilo za Grosupeljčane zelo uspešno. Hitro vodstvo je Brinju omogočilo mirno nadaljevanje tekme. Ritem, ki so ga narekovali nogometaši Brinja je bil za domače nogometaše enostavno prezahteven, rezultat pa zanesljiva zmaga Grosupeljčanov.

NAFTA LENDAVA : BRINJE GROSUPLJE 1:4
Leon Jurović(46'); Aleks Ristić(1'), Aleks Stojaković(15'), Aljaž Zalaznik(36'), Nik Zrnec(51')

Po tekmi je trener Urban Žohar povedal: "Ko začneš tekmo z zadetkom v prvi minuti je potem vse v nadaljevanju bistveno lažje. Pohvale celotni ekipi za odnos. Na dober prvi polčas meče slabo luč le prejeti zadetek v zadnji minuti, ki je bil posledica padca koncentracije znotraj polčasa. Želel bi si, da ne glede na rezultat ostanemo agresivni v obrambi ter držimo kontrolo nad tekmo skozi posest. Proti koncu smo nasprotniku dovolili preveč in sledila je logična kazen. V drugem polčasu smo začetni nalet uspeli umiriti s četrtim zadetkom. Za kakšen gol več zmanjkalo nekaj potrpežljivosti. Celotno gledano moramo biti zadovoljni, veseli me pa, da še imamo prostor za izboljšanje."

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

V ponedeljek bodo v Grosuplju ob 17:30 gostovale Domžale. Obeta se zanimiv dvoboj, vabljeni v Športni park Brinje Grosuplje.