1.SNL U-15> Po prvi tekmi vse odprto

A2S CELJE : BRINJE GROSUPLJE  2 : 1 (1:0)
Tin Kozar(14'), Tom Kljun(55'); Samo Matjaž(70')

V soboto je bila v Celju odigranja prva finalna tekma za naslov državega prvaka v kategoriji starejših dečkov U-15.

Zanimiva in dinamična nogometna tekma na Areni Z'dežele v Celju ni pustila ravnodušnih navijačev obeh klubov. Domačini so povedli že z dvema zadetkoma, a so Grosupeljčani pokazali pravi karakter, verjeli v sebe in ob koncu tekme dosegli zelo pomemben zadetek.

Kljub porazu je bil s prikazanim zadovoljen trener Goran Markovič, ki je po tekmi povedal: "Pred tekmo smo imeli dva cilja, da dosežemo gol in da tekmo zmagamo. Na žalost nam ni uspelo realizirati obeh. Sedaj nas v soboto čaka na domačem igrišču odločilna tekma za državnega prvaka v kategoriji U-15.
Sama tekma je bila dinamična z veliko priložnosti na obeh straneh. Mogoče smo mi imeli več strelov oz. boljše priložnosti, ampak na tej tekmi se nam ni izšlo. Fante bi vseeno rad pohvalil, saj smo po zaostanku dveh zadetkov igrali kot si želimo, kar nas je na koncu nagradilo z golom v izdihljajih tekme. Sedaj se bomo v miru pripravili na drugo tekmo, kjer si želimo biti predvsem malenkost bolj odločni in zaupati vase, da smo sposobni tekmo obrniti v svoj prid, kar bi bila še dodatna nagrada za že tako zelo uspešno sezono...
Na koncu še zahvala navijačem, da so nas spodbujali skozi celotno srečanje, hkrati pa vabimo vse ostale naše navijače, da nam pridejo pomagat - navijat, predvsem pa da vsi skupaj naredimo za konec LEPO NOGOMETNO SOBOTO, ne glede na to kako se tekma konča."

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

Finale je še popolnoma odprto, v soboto 8. junija ob 17:30 bo na glavnem igrišču Športnega parka Brinje še kako vroče. Verjamemo, da bodo mladi nogometaši Brinja znali uživati v trenutkih, ki so si jih priigrali skozi prvenstvo, ter prikazali vse svoje znanje.

Vabljeni vsi člani in prijatelji Nogometnega kluba Brinje Grosuplje, da s svojo prisotnostjo podprete naše mlade igralce. Po tekmi sledi tradicionalno klubsko druženje ob koncu tekmovalne sezone 2018/2019.