2.SML/SKL> Brez težav preko Save

U-19> BRINJE GROSUPLJE : SAVA KRANJ 8 : 0
Daliposki Emil(4', 44', 60'), Božič Maj(9'), Tibola Jan(32'), Petrič David(39'), Rexhepi Florgent(68'), Mahič Al(76')

U-17> BRINJE GROSUPLJE : SAVA KRANJ 4 : 2
Poljanšek Žan(11', 56'), Kocjančič Tim(54'), Shaini Zufer(66'); Damjanović Miralem(13', 27')

V predzadnjem krogu prvenstva v 2.SML/SKL zahod so nogometaši Brinja do vrha napolnili mrežo gostov iz Kranja.

Mladinci so tekmo brez kakršnih težav gladko zmagali, medtem ko so kadeti v tekmi preobratov v drugem polčasu obrnili v svojo korist.

Trener kadetov Borut Antončič: "Zadnjo domačo tekmo v letošnji sezoni smo odigrali proti ekipi Save iz Kranja. Tekmo smo sicer dobro odprli, si že v uvodu pripravili nekaj zrelih priložnosti, vendar v zaključku akcij pristop ni bil pravi in priložnosti so ostale neizkoriščene. Na splošno smo bili slabo razpoloženi in z nepotrebnimi napakami nasprotniku omogočili, da je na odmor odšel s prednostjo. V drugem delu je bila slika nekoliko boljša, uspeli smo tri krat zadeti, kljub vsemu, pa z današnjo predstavo ne moremo biti zadovoljni, saj se je pojavljalo preveč napak, ki si jih ne bi smeli dovoliti. Na koncu, čestitke fantom za zmago, na zadnji tekmi, pa mora biti pristop boljši."

Trener Goran Markovič je o tekmi mladincev povedal: "Naša zadnja domača tekma proti ekipi Save je bila odločena že po prvem zadetku, saj je bila kvaliteta ekip očitna. Fantom čestitke za zmago. Sedaj nas čaka še zadnji teden treningov in zadnja letošnja tekma v Kopru, kjer se bomo želeli predstaviti v najlepši luči, kljub številnim odsotnostim igralcev."

Za obe ekipi v letošnjem prvenstvu ostaja le še sobotno gostovanje v Kopru.