Rekordna zmaga v 3.SNL center

NK BRINJE GROSUPLJE : NK RUDAR TRBOVLJE 9 : 0 (6:0)
Ivanovski Miran(4', 38', 45'), Istenič Žiga(21'), Petrovič Denis (26', 35'-11m, 65'), Potočar Primož (88', 89')

V tekmi proti Rudarju Trbovlje je bilo pred tekmo pričakovati zmago domačih nogometašev, a vendar se tekma vedno začne z 0:0 in z enajstimi igralci na vsaki strani.

Grosupeljski nogometaši so v tekmo vstopili odločno in brez podcenjevanja, kar je tudi prineslo zgodnje vodstvo. Ob kakovostni razliki je Brinje že ob polčasu vodilo s 6:0.

Tudi v nadaljevanju igre so domači nogometaši brez težav nadzorovali potek srečanja in do konca še tri krat zadeli za rekordno zmago z 9:0.

Glede na potek tekme in kakovostno razliko je bil tudi komentar srečanja domačega stratega Gorana Stankoviča kratek in enostaven: "Fantom čestitam za zmago."

Postava Brinje Grosuplje: Nikola Cvijić, Adnan Abdić, Alan Muratagić, Denis Petrovič, Miran Ivanovski, Žiga Istenič, Alen Hadžipašić, Primož Rozina, Dominik Ivkič, Denis Boh, Matic Povh. Rezerve: Boštjan Štampfel, Tim Kalin, Jaka Cimerman, Primož Potočar, Miha Černe, Nal Strajnar, Domen Klančnik.

Z zmago so grosupeljski nogometaši še naprej na 2. mestu prvenstvene lestvice 3.SNL center s štirimi točkami zaostanka za vodilnim Bledom.

Prihodnji vikend sledi zahtevna tekma v Zagorju. Pričetek tekme bo ob 17:30.