Kadeti zabeležili še tretjo zmago

NK BRINJE GROSUPLJE : NK BRDA 2:1 (1:0)
Strelca: Pogorelec, Šabić

Po remiju brez zadetkov minuli krog, so kadeti zopet zmagali. Na domačem igrišču so bi boljši od ekipe, ki je prišla iz najzahodnejšega dela Slovenije.


Dogajanje na tekmi je povzel trener Borut Antončič: "Zgoščen ritem tekem smo zaključili z domačo zmago proti NK Brda. Opazen je bil določen premik v igri, predvsem v fazi napada, vendar se nam še naprej pojavlja preveč neizsiljenih napak, napačnih odločitev in reakcij. Kljub vsemu smo si skozi celotno tekmo pripravili lepo število priložnosti za zadetek, vendar smo bili v zaključku akcij premalo natančni, tako da je izdatnejša zmaga splavala po vodi. Zaradi nihanj v igri in slabe realizacije, ter v zaključku tekme po nepotrebnem prejetem zadetku smo na koncu gledali nervozno končnico, kljub predhodni premoči. Na koncu čestitke fantom za zmago, v nadaljevanju pa moramo takšne tekme prej odločit in mirno odigrati do konca."
Prihodnji vikend sledi gostovanje pri še enem predstavniku MNZ Nova Gorica. V nedeljo ob 14:00 se bodo merili z vrstniki Bilj. (gr)