Kadeti brez zadetkov s Slovanom

ND SLOVAN : NK BRINJE GROSUPLJE 0 : 0

Kadeti so v4. krogu 2.SKL zahod gostovali v Ljubljani, kjer so se na Kodeljevem merili z vrstniki Slovana. Po tekmi v prejšnem krogu, ko so uspeli zadeti kar petkrat, žoga tokrat ni našla poti v nasprotnikov gol.


Po precej izenačeni igri v drugem polčasu, so grosupeljski nogometaši imeli več možnosti za dosego zadetka v prvem delu igre, ko so bolj prevladovali na igrišču.
Trener Borut Antončič: "Po nedeljskem derbiju, pričakovano težka tekma. V ne preveč kakovostni nogometni predstavi, smo sicer imeli več zrelejših priložnosti za zadetek, vendar smo bili v zaključkih akcij nenatančni. Predvsem bo potrebno dvigniti nivo igre v polju in si enostavno več upat v obeh fazah igre. Na koncu pravična delitev točk, kar glede na prikazano sicer ni neuspeh, moramo pa v nadaljevanju več zahtevati od sebe. Zgoščen ritem tekem zaključujemo v nedeljo proti NK Brda."
Podrobnosti tekme.
Lestvica
Foto galerija.
V nedeljo prihajajo v Grosuplje Brda, to bo pomembna tekma na kateri bo potrebno potrjevati dosedaj osvojene točke. Tekma se bo pričela ob 11. uri. (gr)

Foto: Boštjan Brüfach