Starejše dečki U-15A nadaljujejo prvenstvo

Starejši dečki U-15A v nedeljo z gostovanjem v Kopru nadaljujejo prvenstvo v 1.SNL zahod. Za nogometaši sta dva meseca intenzivnih priprav v katerem so se dodobra seznanili z načinom dela trenerja Erika Marinška,

ki je po polovici prvenstva prevzel vodenje ekipe. Povprašali smo ga, kako je potekal finiš priprav na nadaljevanje prvenstva:
"Priprave v Umagu lahko ocenim kot uspešne, saj so potekale po zastavljenem načrtu.  V  4 dneh smo opravili 5 treningov in odigrali 2 tekmi.  Znotraj raznih aktivnostih pa smo spodbujali tudi ekipni duh ter krepili medsebojno povezanost  fantov, ki bo še kako pomembna v obdobju ki prihaja.
Minuli vikend smo odigrali še zadnjo pripravljalno tekmo. Gostili smo kadetsko ekipo Pohorja.  V tekmi so fantje dobro izvajali zastavljene naloge na katerih bo temeljila naša igra, ter na koncu visoko zmagali. V zadnjem tednu smo dodelali detajle v igri, ki jih bomo poskušali čim bolj uspešno izvajati v  nadaljevanju prvenstva.
Glavni cilj ostaja isti, kot pred začetkom sezone – obstanek v ligi, ki ga bomo poskušali zagotoviti čim hitreje.  Vsekakor pa se ne bomo zadovoljili le s tem. Želja je ostati na sredini lestvice, kjer se ekipa nahaja trenutno ter dobre rezultate iz jesenskega dela nadaljevati in potrditi tudi spomladi."
Tekma bo odigrana v nedeljo 12.03.2017 ob 11:00 na igrišču z umetno travo v Kopru. Srečno.(gr)