Trener Janez Ferk o delu selekcije U-13A

Mlajši dečki selekcije U-13 A, odlično tekmujejo v 1. ligi Medobčinske nogometne zveze Ljubljana kjer trenutno zasedajo 2.mesto na prvenstveni lestvici.


"Fantje delajo pridno in zagnano. Imamo nekaj težav z zagotavljanjem trenažnega procesa primernega njihovim letom, saj se številne med teden prestavljene tekme, obveznosti do MNZ centrov in tudi šolske skrbi že nekaj časa kopičijo. Kot trener bi si želel kakšen dan v tednu več, da bi lahko v miru trenirali. Da ne bi šli po začrtani poti, na kateri lovimo in pilimo še zadnje detajle pred dokončnim vstopom v svet velikega nogometa, pa ni strahu. Odzivi na treningih so pravi, na tekmah še včasih zmanjka. Tudi kakšna glava še ni povsem odločena kaj si od nogometa sploh želi, kar je normalno.
Do konca sezone bo vendarle še veliko možnosti za dokazovanje na tekmah in tekmovanjih. Že v soboto na mednarodnem turnirju v Murski Soboti kjer bo udeležba izjemno močna. V začetku prihodnjega tedna nas čaka še polfinale pokalnega tekmovanja, nato zadnje tri prvenstvene tekme in za konec nastop na turnirju v Italiji." ja doganje v ekipi opisal trener Janez Ferk.(gr)