U-15 A: Proti Bravu do točke na gostovanju

BRINJE GROSUPLJE : BRAVO 0:0

Nogometaši Brinja Grosuplje do petnajstega leta starosti nadaljujejo z dobrimi nogometnimi igrami. V 14. krogu, ki je bil že prvi krog drugega dela prvenstva, so se Ljubljani pomerili z Bravom. Ljubljančani so bili v prvem krogu boljši z 1:4, to pa je bil tudi najvišju poraz grosupeljske ekipe v prvem delu sezone.

Trener Goran Markovič:
"Odšli smo na težko gostovanje k Ljubljanskemu Bravu. Preden bi sploh karkoli povedal o tekmi se moram dotakniti igrišča na katerem smo igrali, saj igralna površina zagotovo ni primerna za igranje tekem na takšnem nivoju. Bi pa rad omenil, da to ni krivda domačega kluba ampak ostalih organov, kateri so odgovorni za to igrišče.
Sama tekma je bila dobra, domačini so v prvem polčasu imeli rahlo terensko premoč, mi pa boljše priložnosti. V drugem polčasu so domačini še malenkost bolj pritisnili, mi pa smo z organizirano igro prišli do zaslužene točke. Tekma bi lahko šla tudi v drigo smer, glede na priložnosti bi lahko zmagali eni ali drugi, zato mislim da je neodločen rezultat realen.
Se pa ne smemo zadovoljiti s tem, saj nas čakata še dve tekmi do konca jesenskega dela, naša naloga je da v teh dveh tekmah ne pokvarimo dosedanjega vtisa. Smo prepoznavni po čvrsti, agresivni igri z veliko požrtvovalnosti. V sami kontroli igre (posest žoge) - pa smo daleč od željenega nivoja, tako do bo to eden od glavnih ciljev v zimskem obdobju. Fantom čestitke za dobro tekmo, predvsem pa morajo še naprej trenirati, tako kot zadnja dva tedna, saj le tako lahko pričakujemo napredek na vseh nivojih nogometne igre."

V naslednjem krogu čaka grosupeljske nogometaše še ena zahtevna naloga, v grosuplje prihajajo vodilne Domžale. Tekma bo v soboto ob 10:30.(gr)

Foto: Boštjan Brüfach