Marko Brkić velika okrepitev za zvezno vrsto

Trener Goran Marković bo v drugem delu sezone lahko računal tudi na nekdanjega mladega reprezentanta Bosne in Hercegovine.

Naslednja okrepitev članskega moštva Brinja v živahnem zimskem prestopnem roku je 22-letni Marko Brkić. Igralec zvezne vrste v Grosuplje prihaja iz ljubljanske Ilirije.

Brkić je doma iz Banja Luke, a si je v Sloveniji že ustvaril ime. Pri nas smo ga najprej spoznali v majici Mure, za katero je odigral 29 tekem v prvi ligi, dvakrat je zaigral tudi v evropskih tekmovanjih. V karieri je zbral še 27 nastopov v Premier ligi BIH in igral za mlado reprezentanco Bosne in Hercegovine.

Njegov prihod predstavlja veliko pridobitev za nadaljevanje sezone v 2. SNL, v katerega moštvo Brinja vstopa okrepljeno in ambiciozno.

Brkić je pri 22-letnih še vedno mlad igralec, a obenem nekdo, ki s svojimi izkušnjami z najvišjega nivoja grosupeljski ekipi prinaša dodatno dimenzijo. V treningu s tekšnimi igralci veliko pridobijo tudi naši mladi nogometaši. V pripravljalnem obdobju s članskim moštvom namreč trenira šest igralcev ekipe U19 in najmlajši Mark Tomšič, ki je še član kadetske selekcije.