Starjši dečki do zanesljive zmage

BRINJE GROSUPLJE : ELTRON SENČUR 3:1
Leon Škulj(38'), Lee Globokar(39'), Nikola Njenjić(51'); Jan Rok Cijak(70')

Starejši dečki U-15 so v na svojem igrišču zanesljivo premagali vrstnike iz Gorenjske.

Odlično rezultatsko podlago po prvem polčasu, ko sta za vodstvo z 2:0 zadela Leon Škulj in Lee Globokar, so nogometaši Brinja Grosuplje v drugem delu igre nadgradil z zadetkom Nikole Njenjića za vodstvo s 3:0. Gostje so 10. minut pred koncem tekme uspeli doseči častni zadetek. To je bila peta prvenstvena zmaga Brinja Grosuplje v 1.SNL U-15 zahod.

Trener Urban Žohar je po tekmi zadovoljen s predstavo svojih varovancev in je povedal: "Že od samega začetka smo želeli prevzeti kontrolo nad ritmom tekme. Čeprav je prvih nekaj minut bilo prisotne nekaj nervoze, smo v nadaljevanju uspeli podrediti dogajanje na igrišču našim željam. Pohvaliti je potrebno fante za odnos in predstavo, ki so jo pokazali, predvsem v obrambi, kar je prispevalo k dvema zadetkoma proti koncu prvega polčasa. V nadaljevanju nam je, s pravo mero kreativnosti, uspelo še povišati vodstvo. Vsekakor smo po tretjem zadetku preveč lahkomiselno nadaljevali tekmo, kar je vodilo do znižanja in nekoliko nervoze v samem zaključke tekme. Želja ostaja, da uvodni del tekme ponovimo tudi na naslednji tekmi proti ekipi iz Bilja."

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

Prihodnji krog se bodo nogometaši pomerili z vrstniki Bilj. Tekma se bo v nedeljo v Športnem parku Brinje pričela ob 11:00 uri.