Mladinci U-19 do prestižne zmage v Ljubljani

BRAVO MASTERCARD : BRINJE GROSUPLJE 1 : 2
Gal Puconja(15'); Nik Zrnec(26'-11m, 37')

Mladinci so proti Bravu obrnili rezultatsko krivuljo navzgor.

Bravo je v 15. minuti tekme povedel z 1:0. To mladincev Brinja ni pretirano zmotilo. S pravim kolektivnim pristopom so še do konca prvega polčasa pripravili popoln preobrat. Dva zadetka je dosegel Nik Zrnec, za vodstvo Brinja ob polčasu z 1:2.
V nadaljevanju igre v drugem polčasu je Brinje brez večjih težav kontroliralo potek tekme in zasluženo osvojilo vse tri točke.

Trener Luka žinko je bil po tekmi zadovoljen in je povedal: "V tekmi z Bravom smo želeli prekiniti negativen rezultatski niz in to nam je z ekipnim duhom tudi uspelo. Obe ekipi sta prikazali dobro igro, v kateri smo bili nekoliko bolj nevarni in uspešnejši. Samo proti koncu tekme nas je nasprotnik z večjim številom igralcev v napadu prisilil, da smo se nekoliko pomaknili nižje v obrambo in prežali na protinapade, drugače smo bili najmanj enakovredni. V fazi branjenja smo bili, napram prejšnjih tekem, dobri. Ni bilo kardinalnih napak preko katerih je nasprotnik z lahkoto prihajal do zaključka. Posledično smo bili v napadu samozavestnejši in nam je bilo lažje biti nevaren za nasprotnikov gol. Čestitke fantom za prikazano igro. Vendar ta tekma je za nami, tako da se že pripravljamo za sobotno tekmo s Koprom, ki bo v Grosuplju. Vabljeni... "

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

V soboto ob 13:30 bodo mladinci v Grosupljem gostili vrstnike Kopra. Dosedanje medsebojne tekme so bile izjemno zanimive, kar pričakujemo tudi tokrat, zato vabljeni v Športni park Brinje.