Manjkali zadetki v gostujoči mreži

BRINJE GROSUPLJE : ROGAŠKA: 0 : 1
Mark Hegedus(51')
 
Grosupeljski nogometaši odigrali dobro tekmo pred domačimi navijači, vendar nesrečno ostali praznih rok.
 
Četrti prvenstveni krog ni prinesel tako željeno zmago v domači tabor. Skozi celotno tekmo so bili nogometaši Brinja Grosuplje konkretnješi v igri na nasprotnikov gol, a žal te premoči niso uspeli pretopiti v konkreten zadetek. Pripravili so si celo vrsto situacij iz katere bi kakšna žoga dobesedno morala končati v gostujoči mreži, na drugi strani pa še en nesrečen zadetek, ko se je žoga po odboju od vratnice nato od vratarja odbila v domači gol.
 
Trener Goran Marković je po tekmi povedal: "Na žalost nas danes nogomet ni nagradil. V prvem polčasu smo si na eni strani ustvarili dovolj priložnosti za vodstvo, na drugi pa uspešno omejili priložnosti Rogaške. V drugem polčasu nas je prva prekinitev gostov precej nesrečno kaznovala. V nadaljevanju smo uspešno prevzeli pobudo in kontrolo tekme, prihajali v situacije za zadetek, ampak nažalost s premajhno mero koncentracije. Verjamem, da smo razočarani, ampak ko bomo realizirali naše prilošnosti, bodo tudi točke začele prihajati. Ne glede na to moramo pogled ze usmeriti v naslednjo prvenstveno tekmo z Aluminijem."
 
Postava Brinje Grosuplje: Ožbej Kisovec, Anže Šparovec, Al Mahič, Domen Klančnik, Filip Nikola Ostojič, Ajdin Dergić, Milan Đajič, Tim Tomažon Beguš, Sandi Ćoralić, Nejc Pušnik, Denis Boh. Rezervni igralci: Jaka Grilj Miletič, Adnan Abdić, Matej Čož, Arijan Djelovci, Gregor Dorniž, Anže Pucihar, Jan Kovač, Kevin Tomšič.
 
Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.
 
Že v petek 26. avgusta sledi gostovanje v Kidričevem pri Aluminiju. Tekma se bo pričela ob 17. uri.
 
Video posnetek tekme: