3.SNL> Delitev točk v Šenčurju

TINEX ŠENČUR : BRINJE GROSUPLJE 1 : 1 (1:1)
Kristian Rozman(36'); Domen Klančnik(15')

V petkovi večerni tekmi 4. kroga 3.SNL zahod v Šenčurju je Brinje prikazalo premalo domislne in igrive igre za zmago na gostovanju, k čemur je prispeval tudi čvrst in agresiven domači nasprotnik.

Nogometaši Brinja Grosuplje so tekmo dobro pričeli in prevzeli pobudo na igrišču in bili posledično nagrajeni s kazenskim strelom, potem ko je domači vratar storil prekršek nad Kevinom Tomšičem. Zanesljiv izvajalec kazenskega strela je bil Domen Klančnik za vodstvo Grosupeljčanov z 0:1. Domači so še pred koncem prvega polčasa izid uspeli poravnati.
V drugem delu igre prav veliko priložnosti za zadetke ni bilo. Bili so sicer trenutki, ko bi lahko ena ali druga ekipa iz napada izvlekla več, vendar so se vsi poizkusi klavrno končali.

Glede na potek srečanja je delitev točk popolnoma objektiven končni rezultat.

Po tekmi je trener Goran Markovič povedal: "Še ena zahtevna tekma na zahtevnem igrišču. Tekmo smo dobro odprli in bili prvih 20 minut boljši nasprotnik, drug del polčasa, pa je prevladovala domala ekipa. V drugem polčasu pa smo gledali tekmo med obema kazenskima prostoroma z veliko duela in nabitih žog. Glede na to, da je bil to derbi, smo zagotovo več pričakovali predvsem z vidika samih nogometnih prvin, ki jih je bilo na tej tekmi zelo malo. Znotraj ekipe, se dobro zavedamo kaj si želimo in bomo k temu naprej strmeli, bodo pa določeno odgovornost morali sprejeti tudi sami igralci, začne se pa že v ponedeljek na treningu."

Postava Brinje Grosuplje: Ožbej Kisovec, Adnan Abdić, Matej Čož(od 39' Jan Keržič, od 80' Nejc Pušnik), Al Mahič(od 63' Timotej Bizilj), Domen Klančnik, Matic Sojer, Ajdin Dergić, Kevin Tomšič, Rok Šporar, Jan Kovač(od 63' Gregor Dorniž), Denis Boh. Trener: Goran Markovič.

Podrobnosti o tekmi na TEJ POVEZAVI.

V soboto ob 17. uri bo v Grosupljem gostovala AROL Škofja Loka.

Video posnetek do 20. minute srečanja:

Video posnetek od 20.minute srečanja: