V soboto začeli, v ponedeljek končali: Modro-rumeni v Kranju osvojili tri točke

Nogometaši Brinja so v soboto, 23. marca, začeli tekmo 22. kroga 2. SNL in jo končali v ponedeljek, 25. marca, saj je bila tekma v soboto v 77. minuti prekinjena. V Kranju so premagali Triglav z rezultatom 0:1.

Modro-rumeni so odlično začeli srečanje. V 5. minuti je Štorman prejel žogo na razdalji 25 metrov od vrat nasprotnika in dosegel pravi evrogol. Žoga je poletela v levi zgornji kot gola in gostje so povedli. Varovanci Gorana Markovića so nadaljevali s podjetno igro in predvsem po desni strani prihajali do številnih polpriložnosti. Piskule je zelo dobro prebijal domačo obrambo in pošiljal žoge v osrčje kazenskega prostora, kjer pa ni bilo nobenega, ki bi žogo preusmeril v mrežo. Ko se je polčas prevešal v drugo polovico so nekoliko pritisnili Kranjčani in modro-rumeni so nekaj minut trpeli. V Teh trenutkih se je nekajkrat izkazal mladi vratar Brinja, Jaka Zrnec, ki je svojo mrežo ohranil nedotaknjeno. Proti koncu polčasa so gostje ponovno zagospodarili in na odmor odšli z minimalno prednostjo.

V drugem polčasu so uspešno ohranjali priigran zadetek prednosti in ko je že kazalo na miren zaključek tekme jo je nogometašem obeh ekip zagodlo vreme. Začelo je močno deževati, zato je bila tekma prekinjena. Padla je odločitev, da se bo srečanje od 77. minute nadaljevalo v ponedeljek. Modro-rumeni so zato v začetku aktualnega tedna ponovno odpotovali v Kranj in tam uspešno zaključili začeto misijo. S Kranja so se vrnili s polnim izkupičkom.